Nattokinaza 100 mg NSK-SD 60 kaps. Japan Bio Science Kenay
Cena regularna:
100,00 zł
towar niedostępny
Opis
Nattokinaza 100 mg NSK-SD™ (60 kapsułek) Kenay
Suplement diety
Sfermentowana soja – pokarm Japończyków od tysięcy lat. Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy.
Potrawa natto
Składniki: olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulgująca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa
Porcja dzienna: 1 kapsułka Opakowanie zawiera: 60 kapsułek |
|
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka) |
|
Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps. (uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi) |
100 mg |
NSK-SD™ jest znakiem towarowym firmy Japan Bio-Science Laboratories.
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie (referencyjne wartości spożycia %)
Środki ostrożności: Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez kobiety w ciąży, karmiące i dzieci bez konsultacji lekarskiej. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników. Zalecamy zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Chronić przed światłem, przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi. Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.
Informacja alergiczna: produkt zawiera soję
Producent: JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY, Japonia
Dystrybutor w Polsce: KENAY A.G.
Hamuje zakrzepy w naturalny sposób.Polecam