Producenci

Olej z czarnuszki ma bardzo dużo właściwości zdrowotnych. jest stosowany jako środek na wrzody i liczne alergie. Podejrzewa się również jego działanie antyrakowe. W licznych badaniach klinicznych i na zwierzętach wykazał zdolność do zahamowania rozwoju komórek nowotworowych, a nawet ich niszczenia. Obniża również poziom cholesterolu we krwi i obniża ciśnienie. Z kolei w kosmetyce jest stosowany jako środek na trądzik czy łupież. Doskonale sprawdza się także w kuchni- nadaje potrawom ciekawy, korzenny smak.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl