Zamów telefonicznie: 881 946 770 | 538 484 240 (Pn-Pt: 9.00-16.00)

Nie przegap naszych promocji! Wielka wyprzedaż -30% na produkty

KODY RABATOWE

NAWET 10%

SKORZYSTAJ Z KODÓW RABATOWYCH

Hit dnia

Olej z czarnuszki tłoczony na zimno to jeden z najcenniejszych surowców wykazujących działanie prozdrowotne. Substancja znana jest również pod innymi nazwami np. czarny kmin, kolendra siewna, kminek egipski i kąkolica. Nasiona rośliny znalazły szerokie zastosowanie nie tylko w ziołolecznictwie, ale także w kosmetyce. 

Czym jest czarnuszka?

Czarnuszka (Nigella) to roślina jednoroczna zaklasyfikowana do rodziny jaskrowatych. Można ją spotkać przede wszystkim w zachodniej Azji oraz basenie Morza Śródziemnego. W Polsce istnieje tylko jeden gatunek rosnący dziko - czarnuszka polna. Nie mniej jednak, ze względu na swoje właściwości, nasiona czarnuszki siewnej uprawiane są właściwe na całym świecie, a następnie poddawane obróbce, w celu uzyskania cennego oleju.

Czarnuszka prażona, nasiona, 100g, Astron

Czarnuszka prażona, nasiona, 100g, Astron

Cena: 7,90 zł
Dodaj do ulubionych
Następna
strona
Przewiń do góry do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium