Sklep Życia
Koszyk
Zamknij
Wróć do zakupów ZAMAWIAM
suma: 0,00 zł
Ulubione produkty
Lista ulubionych jest pusta.

Wybierz coś dla siebie z naszej aktualnej oferty lub zaloguj się, aby przywrócić dodane produkty do listy z poprzedniej sesji.

Szukaj
Kategorie
Ocena:
4.89 Oceny: 100 4.89

Olej kosmetyczny z czarnuszki 30 ml Maroko

Kod produktu: A27E-9593F
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 16,88 zł

Cena regularna:

16.88
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
  1 00ml = 56,27 zł
ilość szt.
Zyskujesz 10 pkt [?]
Zyskujesz 10 pkt [?]

towar niedostępny

Kod produktu: A27E-9593F

Olej kosmetyczny z czarnuszki 30 ml Maroko

Naturalny olej z nasion czarnuszki siewnej, posiada charakterystyczny, intensywny zapach oraz ciemny, bursztynowy kolor. Olej z czarnuszki dzięki bogactwu związków aktywnych oraz wielu minerałów, kwasów tłuszczowych i witamin intensywnie odżywia i poprawia kondycję skóry.

Wykazuje właściwości przeciwzapalne, skutecznie łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia. Dzięki dużej ilości antyoksydantów, chroni skórę przed negatywnym działaniem wolnych rodników, odpowiedzialnych za starzenie się skóry. Łagodzi i koi wszelkie zmiany skórne oraz wspomaga walkę z trądzikiem. Ze względu na swoje wyjątkowe właściwości zapewnia optymalny poziom nawilżenia oraz zabezpiecza skórę przed utratą wody. Reguluje pracę gruczołów łojowych, ograniczając produkcję sebum oraz zmniejsza widoczność porów.

Stosowany na skórę głowy wzmacnia cebulki, zapobiega wypadaniu włosów oraz przyspiesza porost nowych. Zmniejsza przetłuszczanie się włosów oraz wspomaga walkę z łupieżem.

Zastosowanie

•Stosuj w czystej postaci - np. jako olejek do twarzy, punktowo na niedoskonałości lub bazowy olej do masażu na bóle.

•Stwórz swój kosmetyk od podstaw - użyj jako składnik fazy tłuszczowej w kremach,balsamach, serach do twarzy, czy masłach do ciała.

Sposób użycia: Dokładnie wmasować w oczyszczoną, wilgotną skórę, lub nałożyć na włosy, paznokcie.

INCI: 100% Nigella Sativa Seed Oil

Uwagi:

Przechowywać szczelnie zamknięty w temperaturze pokojowej lub w lodówce, z dala od źródeł ciepła i słońca.

Produkt pozyskiwany z roślin, jego konsystencja, zapach i kolor mogą się nieznacznie różnić w zależności od partii.

W oleju może pojawić się osad, jest to naturalny proces, który jest charakterystyczny dla olei tłoczonych na zimno.

Dystrybutor: Maroko Produkt Sp. z o.o., ul. Jeżynowa 1, 62-002 Suchy Las

index: MAR78

Bezpieczeństwo

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

4.89 / 5
  • na podstawie 100 opinii
    Opinie o produkcie Masz ten produkt?

    Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!

    Pokaż więcej
    Czy produkt spełnił Twoje oczekiwania?
    
                                                             Zamknij okno
    Olej kosmetyczny z czarnuszki 30 ml Maroko
    4.89
    Przykro nam, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań.
    Pamiętaj, że zawsze masz 14 dni na zwrot.
    Submit
    Bestsellery
    Holder do góry
    Szablon Shoper Modern 3.0™ od GrowCommerce
    Sklep jest w trybie podglądu
    Pokaż pełną wersję strony
    Sklep internetowy Shoper Premium